Ben jij nog nieuw in de pijpwereld of vraag jij je af hoe jij jouw blowjob skills naar een hoger niveau kan tillen? Hoe kan je nou het beste iemand met mannelijke geslachtskenmerken oraal verwennen? Wij geven jou zes tips om van deze sexy activiteit een geweldige ervaring te maken voor zowel gever als ontvanger.

Ga niet meteen op het doel af

Je zou het misschien niet zo snel zeggen, maar ook mannen moeten de kans krijgen om opgewonden te worden. Begin bovenaan en werk je weg naar beneden. Kus hem in de hals, geef likjes aan zijn tepels en masseer met je handen zijn schouders en buik. Plaag hem door hem niet direct in je mond te nemen. Kus zijn liezen en knijp eventueel in zijn billen.

Tegen de tijd dat jij klaar bent voor het echte werk, is de kans groot dat hij ook hard en opgewonden is. Maar ook wanneer jij zijn erectie in jouw mond neemt, hoef je hem niet direct achter in je keel te stoppen. Pak zijn lid stevig vast en krul je lippen langzaam om zijn eikel. Laat vervolgens je tong over het puntje glijden en beweeg tegelijkertijd je hand op en neer. Voer het tempo daarna eventueel op.

Wissel af

Je kunt ervoor kiezen om hetzelfde te blijven doen. De kans is groot dat je ook daar de ontvanger tevreden mee houdt. Dit kan vervelen, haal meer uit een pijpbeurt! Zo kan jij ervoor kiezen om de grip op zijn penis te versterken of te verzachten. In plaats van de hele tijd likken, kun je ook zachtjes tuigen. In plaats van alleen met je lippen en tong te werk te gaan, probeer eens zijn penis diep in je keel te stoten

Gebruik je tong op verschillende manieren laat je tong naar boven glijden tot aan zijn eikel. Alsof je een smeltend ijsje probeert te redden. Tot slot kan je met het puntje van je tong zijn urinegaatje opzoeken en licht penetreren. Doe dit niet te hard!

Besteed aandacht aan zijn ballen

De ballen van een man zijn heel gevoelig en toch laten veel personen deze jongens links liggen. Zonde, want voor een man kan het zeer prettig zijn als je met zijn ballen speelt. Alleen het vasthouden van zijn ballen kan al heel opwindend zijn. Van daaruit is het mogelijk om ze zachtjes te masseren en licht aan te trekken. Knijp niet te hard dit kan pijnlijk zijn.  

Wanneer je iets verder wilt gaan, kun je er ook voor kiezen om daar kusjes te geven of te likken. Zuigen is ook groot favoriet bij veel mannen. Neem bijvoorbeeld een bal in je mond of zuig aan de huid. Wanneer je dit doet, kan je hem met de (andere) hand blijven aftrekken.

Pak gevoelige plekjes mee

  • Behalve dat zijn ballen erg gevoelig zijn, zijn er ook nog andere plekjes die jij best wat meer aandacht mag geven. Hieronder lees je een aantal handelingen die waarschijnlijk wel in de smaak zullen vallen.
  • De onderkant van de eikel is gevoelig. Deze rand wordt ook wel de corona genoemd. Je komt hier bij door zijn voorhuid voorzichtig iets naar beneden te trekken en ga er vervolgens met je tong langs.
  • Besteed aandacht aan zijn toompje. Het toompje is het dunne stukje huid dat zijn voorhuid met zijn eikel verbindt. Laat je tong op en neer gaan over dit riempje voor een fijne stimulatie. 
  • Niet elke man vindt dit fijn, maar er zin heren die het kunnen waarderen: het masseren van zijn perineum. Een perineum heeft iedereen dit is het stukje tussen zijn balzak en anus. (Bij vrouwen zit de perineum tussen de vagina en anus.) Tast voorzichtig af of dit bij je partner past. Voor extra gevoeligheid kun je een beetje druk zetten. 

.

Kijk hem aan

Ook mannen zijn tijdens de seks op zoek naar intimiteit. Seks is natuurlijk al iets intiems, maar gelukkig kan je het nóg intiemer maken door oogcontact met hem te maken. Je hoeft hem niet de hele tijd aan te staren, maar een blik uitwisselen zo nu en dan is helemaal niet verkeerd! 

Tip! Door hem aan te kijken kun je zien hoe hij reageert op jouw pijpkunsten.

Mannen maken over het algemeen geluid tijdens de seks, net als vrouwen. Het is een goed teken wanneer hij af en toe zachtjes een kreun uitstoot of zwaar ademt. Jij kunt ook aan hem laten weten dat je het heel fijn vindt om hem een blowjob te geven door middel van geluidjes en een blik. Grote kans dat hem dat ook weer zal opwinden!

Vermijd deze dingen

Nu je weet wat je allemaal wèl moet doen tijdens het pijpen, is het ook verstandig om te weten wat je beter niet moet doen:

  • Je tanden gebruiken. De penis is gevoelig, kunnen tanden al snel pijnlijk aanvoelen. Probeer je kiezen en tanden daarom een beetje uit de buurt te houden, tenzij hij erom vraagt.
  • Hard zuigen. Voor veel mannen is hard zuigen not done. Een eikel is bijna net zo gevoelig als jouw clitoris. Het kan vervelend voelen of zelfs pijnlijk zijn.
  • Droge mond. Mannen willen graag dat je mond warm, zacht en vochtig is. Eigenlijk net als een vagina. Wanneer je een uitgedroogde mond hebt, kan dat voor een man minder prettig aanvoelen. Je wilt dat het lekker glijdt. Lukt het je niet meer speeksel aan te maken? Gebruik dan een beetje glijmiddel.
  • Te ruig. Je mag zijn penis stevig vastpakken, dat is helemaal geen probleem. Maar wanneer je hard zuigt, knijpt of trekt zal dat voor een man niet prettig aanvoelen. Het blijft tenslotte wel een gevoelig deel van zijn lichaam.